GamingRSS PaginaDeMedia

Star Wars Battlefront 2 va fi gratis pe Epic săptămâna viitoare

Pentru mulți, Star Wars Battlefront 2 este dovada ca Epic aruncă în stânga și în dreapta cu daruri, chiar dacă sărbătorile au luat sfârșit.

După bomba aruncată odată cu GTA 5, Epic Games Store va fi casă pentru încă un joc popular. Și spun popular pentru că, la ora actuală, există destul de mulți jucători peste care am avut ocazia să dau de-a lungul peregrinărilor mele prin diferitele moduri de joc oferite de Battlefront 2.

În condițiile în care zilele predecesorului său sunt deja numărate, este la ordinea zilei ca tu, ca posibil fan al francizei, să îți îndrepți atenția asupra lui SWB2. Iar dacă n-ai avut ocazia să-l încerci sau ai ratat reducerile de Crăciun, Epic Games Store îți sare în ajutor.

Star Wars Battlefront 2 – Într-o galaxie foarte, foarte îndepărtată…

Săptămâna viitoare, pe 14 ianuarie, jocul va sosi în premieră și pe platforma celor de la Epic. Asta înseamnă că este deja prezent în catalog, însă nu poate fi achiziționat (coming soon). Partea interesantă este că Epic va dărui, de fapt,  Star Wars Battlefront 2 Celebration Edition, adică ediția completă a jocului care te lasă să te joci de-a personajele tale preferate din întreaga franciză.

Chiar dacă eu, ca fan Star Wars, am detestat și voi detesta întotdeauna ceea ce a îndrăznit să facă Disney din opera lui George Lucas, sunt mulțumit de selecția de personaje prezente în Battlefront 2. Astfel, pe parcursul meciurilor, vei avea ocazia să joci atât cu personajele alături de care am crescut (Yoda, Darth Vader, Darth Maul, Chewbacca, Palpatine) cât și cu abominațiile (scuze, nu m-am putut abține) scornite de Disney (Kylo Ren, Rey, șamd).

Per total, Battlefront 2 este un titlu interesant, a cărui frumusețe este redată de performanțele oferite de Frostbite Engine, cu care ne-am obișnuit de la vecinii Battlefield. Curioșii n-ar avea ce să piardă dacă l-ar încerca, mai ales că jocul va fi gratuit o perioadă. Până atunci, Epic Games Store ne oferă Crying Suns, un strategy roguelike-ish ceva mai deosebit.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button