MORE

SSD-uri Kingston cu componente schimbate „din mers”!

SSD-urile Kingston sunt destul de cunoscute. Acestia au debutat de mai bine de un an pe piata cu seria V300, si in tot acest timp au primit numai laude si review-uri pozitive. Acesta era un SSD de buget cu un raport pret/performanta excelent, dar din pacate orice minune tine…doar cateva zile. Dupa cum demonstreaza testele facute de Nordichardware si Anandtech, sau facute de catre detinatorii acestei serii, cei de la Kingston au facut o schimbare destul de neplacuta, inlocuind chipurile de memorie synchron cu unele asynchron.

Aceasta schimbare se poate observa chiar si in testele facut de care Kingston: lotul vechi V300 120S este mult mai rapid decat V300 120A.

Din pacate nu sunt singurii de pe piata care apeleaza la aceasta metoda, chiar si cei de la PNY au facut o schimbare asemanatoare in seria lor de SSD-uri numita OPTIMA: acestia au schimbat controllerul de memorie, iar scaderea in performante este vizibila. Kingston au facut macar un lucru de bun simt si au scazut si preturile: acum un SSD de 120GB de la pretul de 380-390RON a scazut la 270-300RON in functie de distribuitor. Totusi noi speram ca acest trend sa se opreasca si sa nu ia amploare!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button