Tech&ITȘtiri

Cum să te ferești de SSD-uri contrafăcute, Microsoft este cu un pas mai aproape de achiziția Activision-Blizzard și NFS Most Wanted Remake!

Rezumatul săptămânii 10-16 iulie

E luni, iar cum nici iarba nu crește azi, e un moment bun să te pui la curent cu cele mai noi știri din domeniul tehnologiei. Ca de obicei, toate subiectele de azi au fost discutate mai pe larg în cadrul unui articol pe site săptămâna trecută, așa că dacă ai fost în concediu și ai ratat cele mai mișto chestii, acum ai șansa să te pui la punct. Fără să o mai lungim aiurea, să începem.

Și vreau să vorbesc despre SSD-urile contrafăcute care au început să apară pe piața de la noi. Îți promit capacitate mare, de câțiva TB, și viteze amețitoare de transfer, totul la un preț considerabil mai mic decât ce găsești în oferta magazinelor. Realitatea, însă, este diferită, și poți afla toate detaliile și cum să nu îți iei țeapă pe OLX din articolul lui Marinake pe acest subiect.

În altă ordine de idei, Microsoft este cu un pas mai aproape de a cumpăra Activision-Blizzard, după ce un judecător a decis că procesul înaintat de FTC pentru a bloca achiziția nu are la bază motive întemeiate. Acum, Microsoft mai are doar un hop de trecut: autoritățile din Marea Britanie (CMA). Ce înseamnă asta pentru industrie și care a fost impactul pe bursă pentru Microsoft afli din articolul lui Adrian.

După 13 ani de așteptare, avem în sfârșit vești despre un eventual remake al celui mai bun joc (după părerea mea) din seria Need for Speed, Most Wanted 2005. Vestea vine dintr-un loc neașteptat, mai exact de la actrița principală din joc. Toate detaliile le găsești în articolul de pe site.

La review-ul săptămânii nu avem chiar un review, ci mai mult un soi de tutorial marca Tudor Dan. Ai ocazia să vezi cum iau viață PC-urile noastre Gamebox pas cu pas, și vei afla răspunsuri la multe dintre întrebările pe care le ai despre sistemele pe care le vindem. Articolul complet aici.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button