GamingPC&Consoles

NFS Most Wanted primește un remake în 2024!

NFS Most Wanted este considerat unul dintre cele mai bune jocuri din serie, iar pentru mine este undeva la egalitate cu Underground 2 pentru titlul de cel mai tare racer din istorie. Lansat în 2005, a fost apreciat pentru poveste, sistemul de progresie cu lista neagră, coloana sonoră fenomenală și BMW E46 Coupe-ul lui Razor. Și hai și cu veștile bune: Simone Bailly, actrița care joacă rolul polițistei din joc, a confirmat pe Twitter (postare ștearsă) că un remake vine în 2024.

NFS Need for Speed Most Wanted Remake 2024

Din fericire, tot ce-ajunge pe net, rămâne pe net, așa că am putut găsi un screenshot cu postarea actriței. Aceasta spune că „Need for Speed: Most Wanted Remake va fi lansat în 2024” și face referire și la Dean McKenzie, actorul care îl portretizează pe Cross. Asta înseamnă că remake-ul lui NFS Most Wanted nu va fi doar un overhaul grafic cu câteva modificări la control ici-colo. Pare că vorbim despre un proiect serios, care va respecta viziunea originalului.

La cârma proiectului îi avem pe cei de la Criterion Games. Tot ei au fost responsabili și pentru reboot-ul lui NFS Most Wanted din 2012, și chiar dacă n-a fost neapărat ce trebuie, jocul ăla a avut potențial. Dată fiind istoria studioului, și după ce-am văzut NFS Unbound și Heat, chiar am încredere că va face treaba bună și cu acest remake. Nu cred că există cuvinte care să descrie cum m-a luat vestea asta și abia aștept să închei munca azi ca să îmi reinstalez jocul și să mă iau la întrecere cu Razor.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button