CommunityRSS PaginaDeMedia

Spotify va încorpora Storytel, platforma pentru audiobooks

Cred că suedezii adoptă principiul „gând la gând cu bucurie” întrucât cei de la Spotify, probabil nevoiți să facă altceva odată ce artiștilor nu le-a picat bine planul controversat, încep să colaboreze cu ai săi conaționali de la Storytel. Aceștia au creat o platformă dedicată ascultării de audiobooks, platformă care chiar reușește să rivalizeze cu Audible de la Amazon prin simplul fapt că aceasta oferă o selecție de peste 500 de mii de audiobooks în 25 de țări.

Storytel este printre primii publisheri care vor beneficia de avantajele oferite de Open Access Platform, o inițiativă marca Spotify anunțată în urmă cu o lună. Open Access Platform le oferă creatorilor noi alternative de a-și monetiza conținutul și pentru a-și extinde audiența.

Spotify devine un hub pentru muzică, podcasting și audiobooks

În momentul în care Storytel va fi integrat în Spotify, utilizatorii își vor putea asocia conturile pentru a-și rula audiobook-urile preferate direct în interfața platformei de music streaming. Este important de menționat faptul că această opțiune necesită o subscripție de Storytel. Practic, nu mai ai atât de multe aplicații instalate în telefon, dar banii cheltuiți rămân aceiași.

Storytel ia amploare

Storytel se diferențiază de Audible Amazon prin această subscripție. Pe Audible, trebuie să plătești pentru fiecare audiobook dorit. La polul opus, Storytel îți oferă acces nelimitat la a sa librărie, câtă vreme ai o subcripție lunară. Este 15 euro și a reușit să adune aproape 1.6 milioane de utilizatori, timp în care compania lucrează pentru a lansa platforma în și mai multe țări.

Parteneriatul cu Spotify va oferi o experiență deosebită atunci când utilizatorii aleg să se bucure de un audiobook. Va ușura drastic accesul clienților noștri, în vreme ce noi vom avea oportunitatea de a ne oferi selecțiile unei noi audiențe care folosește din plin Spotify, dar care nu a avut încă ocazia să experimenteze magia audiobook-urilor. Jonas Tellander, CEO și fondator Storytel

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button