Știri IT

Spotify implementează audiobook-uri pe platformă

Începând de ieri, Spotify a început să implementeze audiobook-uri pe platformă, printr-o secțiune dedicată acestora care dă opțiunea utilizatorilor să le achiziționeze, iar aceștia au de unde să aleagă, deoarece Spotify spun că au peste trei sute de mii de titluri disponibile.

Audiobook-urile vor reprezenta al treilea tab din cadrul aplicației, alături de muzică și podcast-uri. Când îl accesezi, vei fi întâmpinat la început cu recomandările de la Spotify, iar cu timpul vei primi recomandări bazate pe activitatea ta.

Atunci când selectezi un audiobook, vei observa un icon cu un lacăt, care îți arată că nu ai cumpărat audiobook-ul respectiv. Dacă vrei să o faci, un link te va conduce pe browser, unde vei finaliza tranzacția. După, vei fi dus înapoi pe Spotify și gata. Acum poți asculta liniștit noua achiziție. Toate audiobook-urile cumpărate vor apărea în library-ul utilizatorului, și vor putea fi ascultate în modul offline. De asemenea, poți seta viteza la care să le asculți, la fel ca în cazul podcast-urilor.

Cei de la Spotify spun că aceasta este prima variantă a feature-ului, urmând ca aceștia să observe ce ar trebui schimbat înainte de a fii disponibil pentru toată lumea, deoarece deocamdată acesta poate fi folosit doar de către utilizatorii din Statele Unite. Pentru o descriere mai detaliată a audiobook-urilor de pe Spotify, vă las aici postarea oficială despre acest subiect.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Back to top button