TECHRSS PaginaDeMedia

Spotify și Facebook vor colabora pentru dezvoltarea lui Project Boombox, un audio player integrat în interfața Facebook

Spotify cochetează cu ideea de a ne oferi un AI capabil de a ne recomanda melodii pe baza stării noastre de spirit. La rândul său, când nu este ocupat cu supravegherea populației, Facebook vrea să se transforme într-o competiție serioasă inclusiv pentru Clubhouse. Gigantul social media a reușit să-și însușească aproape toate caracteristicile altor platforme cu specific, de la așa-numitele stories și filtre pentru poze și până la noua simbioză cu Spotify.

Și nu, nu vorbim despre parteneriatul lejer prin care poți posta la stories piesele preferate, ci vorbim despre Project Boombox, o soluție cu ajutorul căreia vei putea să-ți asculți melodiile preferate de pe platforma de audio streaming direct în Facebook, fără a mai fi nevoit să ieși din aplicația social media.

Facebook denumește această funcție Project Boombox, compania anunțând faptul că lucrează la o modalitate prin care utilizatorii vor putea face streaming de podcast-uri și muzică direct din aplicație. De asemenea, vor exista opțiuni atât pentru planul gratuit, cât și pentru cei care au o anumită subscripție, însă nu este clar dacă subscripția se referă la Spotify sau la noul serviciu propus de Facebook.

Ambiția noastră a fost întotdeauna transformarea Spotify într-un element omniprezent. Vrem să oferim tuturor acces la podcast-uri și la muzică, iar colaborarea cu Facebook reprezintă un pas important în această direcție. Reprezentanții Spotify

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button