Știri ITRSS PaginaDeMedia

Spotify critica aspru pachetul promotional oferit acum de Apple

Spotify a trimis o serie de declaratii foarte interesante presei, la scurt timp dupa evenimentul „Time Flies” sustinut ieri. Compania a descris complet comportamentul anticoncurential din prezent al colosului. Miscarea lor ar putea lovi puternic dezvoltatorii de software, intr-o maniera complet iremediabila. Apple isi foloseste pozitia dominanta in combinatie cu practici neloiale pentru a oferi competiei un dezavantaj; in timp ce consumatorii sunt privati de serviciile lor preferate. Desi Spotify ar fi putut semnala acest aspect autoritatilor, comunitatea dezvoltatorilor ar fi fost cea afectata in final. Sa analizam putin „oferta” din noul program Apple One.

Programul Apple One – Lovim puternic competitia?

Exista trei tipuri separate de Apple One care incep de la 14.95 de dolari pe luna. Programul standar include Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade si 50GB de stocare in iCloud. Daca ati fi cumparat individual serviciile, pretul lor total ar fi atins 21 de dolari. O reducere semnificativa din punctul meu de vedere. Pachetul Apple One Family include de asemenea, Apple Music, TV+, Arcade dar cu mai mult spatiu de stocare, marit la 200GB pentru 19.95 de dolari pe luna.

Ultimul pachet, The Premier Apple One va costa 29.95 de dolari pe luna, oferind utilizatorului in plus 2TB de stocare in iCloud, Apple News+ si Apple Fitness+; care poate fi utilizat de sase utilizatori. Bineinteles, daca achizitionam individual serviciile, costul final ar fi ajuns la 54.94 de dolari. Intelegeti acum de ce Spotify nu a primit atat de bine „oferta” lor. Si nu va fi cu siguranta ultimul dezvoltator, vor urma si altii.

Spotify nu a primit vestea foarte bine, nici atunci cand Apple Music a venit instalat direct pe iPhone-uri. Sa nu uitam si de taxele de 30% pe care platforma de streaming le datoreaza lunar lui Apple, pentru acces „premium” la dispozitivele lor. Voi ce parere aveti despre miscarea producatorului de iPhone? Vor reusi sa dist

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button