Tech&ITȘtiri

Spotify ar putea lansa un abonament Hi-Fi mai scump curând

Imaginează-ți asta: auzi de posibilitatea unui abonament Spotify Hi-Fi de ani de zile, mai precis din 2017. Chiar și Spotify a promis acest sunet superior în 2021, dar apoi, spre dezamăgirea tuturor, s-a retras din promisiune în anul următor. Acum, conform Bloomberg, se pare că așteptarea ar putea lua sfârșit. Planul „Supremium”, cum îl numesc angajații, ar putea fi cea mai scumpă ofertă Spotify.

De ce? Ei bine, totul se reduce la bani. Spotify trebuie să dea investitorilor săi un motiv să continue să investească, iar prețuri mai mari s-ar putea să fie soluția. Dar de ce întârzierea, te-ai putea întreba? Se pare că cei de la Spotify au fost descurajați când Apple Music și Amazon Music au ieșit pe piață cu audio lossless și nu au perceput un cost suplimentar pentru sunetul lor de înaltă calitate.

Dar mai este ceva la orizont. Spotify ar putea să-ți îmbunătățească și abonamentul Premium regulat cu acces suplimentar la cărți audio. Imaginează-ți că ai o anumită perioadă de timp de ascultare gratuită în fiecare lună sau că ai acces la un număr fix de cărți. Limitările actuale la achiziționarea cărților audio individuale ar putea fi în curând un lucru al trecutului.

Te-ai putea întreba: va implementa compania audio lossless? Acum, este greu de spus. E clar că vei avea nevoie de o configurație cu fir sau WiFi pentru ca acest lucru să funcționeze, deoarece difuzoarele sau căștile tale Bluetooth s-ar putea să nu facă față datorită cerințelor de lățime de bandă mare.

Și care este prețul? Ei bine, încă este neclar. Spotify a fost întotdeauna o companie care încearcă să echilibreze creșterea numărului de abonați cu veniturile. Ține minte că au redus chiar personalul cu două procente recent, urmând concedierile de șase procente din ianuarie.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button