MORE

Sony sisteaza vanzarea de Playstation TV in Japonia

In 2013, Sony lansau prima lor microconsola numita Playstation TV, care functiona in tandem cu intreg ecosistemul Playstation, fiind gandita in principal ca fiind companionul perfect pentru Playstation Vita.

Din nefericire pentru Japonia, consola nu se va mai putea gasi la raft conform producatorului nipon. Sony Japan a confirmat, in liniste la drept vorbind, fara prea multa verva, faptul ca Sony nu va mai onora comenzi pe teritoriul tarii. 

Nimeni nu este surprins de aceast anunt, pana si pretul scanzand de la 99 de dolari la 39$ in vest in materie de cateva lui. Sigur, occidentul si Europa nu vor fi afectate momentan de aceasta decizie, dar este o posibilitate ca si in aceste teritorii ca PSTV sa dispara definitiv de pe rafturi, devenind o piesa de colectie.

Sigur, PSTV reprezinta o alternativa mai putin costisitoare pentru Playstation VITA, mai ales ca discutam de o microconsola care vine la pachet si cu un controller Dualshock si o poti lega si la un televizor, deci avantajele sunt evidente. Cel putin aparent.

Daca stai sa analizezi atent, Playstation TV are multe lacune la capitolul hardware, fiind limitat din acest punct de vedere, pe langa asta PSTV s-a bazat pe libraria de jocuri si pretul acestora, culcandu-se pe o ureche ca acest element va fi indeajuns cat sa atraga noi clienti.

Nici aceasta strategie si nici aparitia lui DekaVita, care practic iti transforma Playstation TV-ul intr-o consola portabila nu a ajutat micuta consola, rezultatul fiind evident. Cel mai probabil pana la finalul anului aceasta va disparea definitiv de la raft.

[Sony Japan]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button