MORE

DekaVita – PS Vita pe fata si Vita TV in spate!

Dupa principiul: daca Frankentein ar fi avut un copil, pe acesta l-ar fi chemat DekaVita, adica Gametech incearca marea cu degetul introducand un nou concept pe piata.

DekaVita este in esenta un add-on pentru Playstation Vita, care include si VIta TV. Gametech a reușit să faca Vita TV-ul portabil, prin atașarea la microconsola a conectorilor HDMI și AC, butoanelor și unui ecran de șapte inch IPS. Rezultatul este ceva ce se apropie de un Wii U GamePad puțin mai mic, deși nu există nici un touchscreen – pentru că… nu există nici o compatibilitate cu televizorul Vita. Acesta va costa 23.000 de yeni (200 euro), atunci când se va lansa si anume cândva în primăvara anului 2015, deși precomenzile anticipate vor primi o reducere de 4.000 yeni. Pe de alta parte, nu este prima oara cand se intampla asa ceva, exitand versiuni portabile pentru mai toate consolele mari, N64, PS1 si alte cateva primind acelasi tratament. DekaVita

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button