Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

DekaVita – PS Vita pe fata si Vita TV in spate!

/
/
/
/
image

Dupa principiul: daca Frankentein ar fi avut un copil, pe acesta l-ar fi chemat DekaVita, adica Gametech incearca marea cu degetul introducand un nou concept pe piata.

DekaVita este in esenta un add-on pentru Playstation Vita, care include si VIta TV. Gametech a reușit să faca Vita TV-ul portabil, prin atașarea la microconsola a conectorilor HDMI și AC, butoanelor și unui ecran de șapte inch IPS. Rezultatul este ceva ce se apropie de un Wii U GamePad puțin mai mic, deși nu există nici un touchscreen – pentru că… nu există nici o compatibilitate cu televizorul Vita. Acesta va costa 23.000 de yeni (200 euro), atunci când se va lansa si anume cândva în primăvara anului 2015, deși precomenzile anticipate vor primi o reducere de 4.000 yeni. Pe de alta parte, nu este prima oara cand se intampla asa ceva, exitand versiuni portabile pentru mai toate consolele mari, N64, PS1 si alte cateva primind acelasi tratament. DekaVita

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar