GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Sony ar putea introduce pariuri e-sports pe PlayStation

Dacă gaming-ul devine acaparat de Superbet… Pardon, de pariuri e-sports, de ce să nu încerce și Sony ceva de genul? Pe 13 mai, compania a brevetat un sistem care permite inițierea de pariuri pe platformele PlayStation, prin intermediul unei simulări care oferă jucătorului informații și statistici referitoare la șansele de câștig și la diferitele modalități prin carea acesta poate paria. Dacă predicțiile sunt corecte, jucătorul poate revendica diverse premii.

Sistemul prezentat în brevet este denumit E-Sports Betting Platform. Acesta descrie un scenariu în care un eveniment e-sport este transmiv live prin cablu sau satelit. La rândul său, o platformă, poate chiar PlayStation 5, ar fi capabilă să afișeze potențialele câștiguri și sanșele acestora în cazul în care jucătorul dorește să… Joace la păcănele… Totodată, șansele descrise de către sistem vor fi, de fapt, rezultatul unui calcul realizat de către platformă sau o analiză online a istoricului pariurilor inițiate de către jucător și ratele de câștig și pierdere ale acestora. În final, aceste informații ar putea fi prezentate utilizatorului cu ajutorul unui dispozitiv VR, care va reda în timp real fiecare schimbare a șanselor de câștig.

Sony te învață să joci Poker pe PlayStation

Sistemul acesta nu va calcula doar șansele de câștig, ci te va lăsa efectiv să pariezi. Platforma îți va analiza (din nou) istoricul, iar dacă majoritatea predicțiilor au fost corecte, algoritmul îți va oferi, de exemplu, posibilitatea de a miza doar pe jumătate din câștigul total sau de a pune totul în joc, pentru că i s-a părut lui că tu ai norocul scris în frunte.

Sony jonglează cu tot felul de idei, înaintând brevet peste brevet, dar acest sistem de e-sports betting este o mică fântână de curiozitate. Asta ne-ar putea face să ne întrebăm cum anume va vrea compania să participe în această scenă a betting-ului, în condițiile în care lumea se „luptă” deja cu această manie a lootbox-urilior și a pariurilor în diferite jocuri de tipul Sfântului Counter-Strike: Global Offensive.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button