GamingRSS PaginaDeMedia

Sony are în dezvoltare peste 25 de jocuri PlayStation Exclusive

Poate că stocurile de PS5 sunt limitate, iar lumea s-a transformat într-o imitație de battle-royale, dar asta nu înseamnă că jocurile pentru PlayStation stau pe loc. Sony are în plan peste 25 de astfel de titluri first-party, dintre care aproape jumătate sunt chiar noi IP-uri.

PlayStation 5 va reveni în forță

Afirmațiile sunt întărite chiar de către Hermen Hulst, președintele PlayStation Worldwide Studios, care spune că „va exista o varietate incredibilă de jocuri. Vor fi titluri din diferite regiuni, vor fi jocuri AAA și indie, de diverse genuri.” La momentul actual, Sony deține 14 studiouri first-party pentru PlayStation, compania s-a preocupat intens cu stabilirea de parteneriate cu dezvoltatori independenți, la fel cum a fost cazul cu Insomniac Games, chiar înainte de a fi cumpărat de către Sony, alături de IP-ul Spider-Man.

Sony are planuri mari

Cel mai recent exemplu a unei astfel de achiziții este Housemarque, studioul indie care le-a adus posesorilor de PlayStation 5 un titlu interesant și dificil în egală măsură, și anume Returnal. Prin urmare, noi IP-uri sunt pe cale să se alăture familiei formate din titluri precum Horizon Zero Dawn, Bloodborne, Ghost of Tsushima și Astrobot. Timpul trece, iar la ușile noastre se vor aduna cât de curând noi jocuri PlayStation. Hai cu God of War Ragnarok și Horizon Forbidden West!

Review Returnal – Deja-vu!

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button