Tech&ITTECH

Sony anunță noi feature-uri pentru PlayStation 5

Autor: Matei Pană

Sony au anunțat că testează o variantă beta a unui update pentru PlayStation 5 care implementează mai multe caracteristici pe care fanii le-au cerut de-a lungul timpului. Update-ul include liste de jocuri personalizate, opțiunea de a te juca la rezoluție 1440p, precum și alte mici feature-uri de tip quality-of-life.

Cea mai importantă parte din acest update este opțiunea de a te juca la rezoluția de 1440p, lucru care te va lăsa să scalezi rezoluția de 4K la 1440p, dar doar pentru jocurile și ecranele cu suport pentru această rezoluție.

Gamelists” este un alt feature important al acestui update, care te va lăsa să îți organizezi colecția de jocuri în foldere. În anii trecuți, consola nu avea atât de multe titluri disponibile încât să fie nevoie de așa ceva, dar acum lucrurile s-au schimbat, deci vei putea avea până la 15 foldere și să adaugi în fiecare până la o sută de titluri.

Update-ul implementează lucruri noi pentru PlayStation 5 și pe partea de social features. Vei putea trimite prietenilor request-uri pentru screen share sau să primești notificări pentru a te alătura lor atunci când încep să joace ceva, și să trimiți stickere și mesaje audio. Acestea nu sunt niște update-uri uriașe, dar contribuie în mod pozitiv la experiența de a te juca împreună cu prietenii și o face să semene mai mult cu experiența de PC, mai ales acum, când prietenia dintre PlayStation și PC devine din ce în ce mai puternică.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button