PC&Consoles

SMASH + Grab nu mai este disponibil pe Steam dupa inchiderea United Games Front

United Games Front si-a anuntat obstescul sfarsit, studioul incercand în ultimii ani să rămână în funcțiune prin dezvoltarea câtorva portări și a unor jocuri proprii, orientate mai mult spre multiplayer.

Ultimul titlu de la United Games Front, jocul in Early Access SMASH + Grab, in acest moment, nu mai este disponibil pentru cumpărare in magazinul Steam.

SteamDB arata, de asemenea, că jocul a fost eliminat și că nu este vorba de o simpla eroare in baza de date a serviciului Valve de distributie digitala. Indepartarea  vine la mai puțin de o lună după lansarea titlului pe Steam și imediat după un week-end de acces gratuit primit cu succes.

Pentru moment, serverele pentru SMASH + GRAB sunt încă sus și functionale, adică, în cazul în care deja ai cumpărat și deținut jocul, îl poti juca în continuare pe Steam.

Este neclar în acest moment de ce SMASH + GRAB a fost scos de pe magazinul Steam – nu a existat nici o notificare publică fie pe contul Twitter SMASH + Grab sau pe contul United Front Games, iar contul SMASH + GRAB de Twitter încă posta mesaje despre accesul liber din week-end liber pana acum câteva ore.

United Front Games au fost contactati pentru mai multe informații cu privire la disparitia lui SMASH + Grab, pana in acest moment nu s-au facut declaratii publice. Este totusi interesant faptul ca acest joc a fost „retras” dupa un week end gratuit  – mai ales atunci când este evaluat atât de pozitiv pe magazinul Steam.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button