PC&Consoles

Studioul care a creat Sleeping Dogs a fost închis

O veste neplăcută pentru cei care sperau să vadă o continuare de singleplayer a lui Sleeping Dogs. Nu va mai exista una prea curând,  în nici un caz de la creatorii jocului.

United Front Games este în procesul de-a fi închis. Studioul a tot încercat în ultimii ani să rămână în funcțiune prin dezvoltarea câtorva portări și a unor jocuri proprii, orientate mai mult spre multiplayer.

Triad Wars era menit să ofere jucătorilor ocazia de-ași face propriile imperii criminale în lumea lui Sleeping Dogs, dar a fost închis pe la începutul anului, înainte de a ieși din beta.

Al doilea proiect al studioului, Smash+Grab, doar ce a devenit disponibil pe Steam Early Access în ultimele săptămâni, fiind în esență Smite cu criminali și cu minioni customizabili care te urmăreau peste tot. Era chiar amuzant, iar soarta sa este momentan necunoscută, din moment ce probabil nu va mai rezista prea mult pe Steam fără un dezvoltator.

United Front Games a fost înființat în anul 2007 de foști angajați ai EA Black Box, Rockstar Vancouver, Radical Entertainment și Volition.

[DSO Gaming]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button