Știri ITRSS PaginaDeMedia

Signal te va lăsa să-ți schimbi numărul de telefon fără să-ți pierzi conversațiile

Signal și Telegram sunt cele mai bune alternative în cazul în care ți s-a luat de WhatsApp sau toate serviciile Facebook sunt picate. Iar ca noutate în materie de actualizări, Signal primește o funcție foarte utilă, care te va ajuta să-ți păstrezi contactele și conversațiile din aplicație chiar și atunci când îți schimbi numărul de telefon.

Pentru asta, vei mai avea puțină nevoie de numărul de telefon pe care-l vei schimba. Pe acel număr trebuie să poți primi în continuare mesaje pe Signal. Dacă totul merge bine până acum, vei putea naviga în setările contului către Change Phone Number, unde vei fi rugat să introduci atât numărul de telefon actual, cât și numărul nou pe care îl vei folosi. De acolo, Signal te va ghida către procesul obișnuit al asocierii numărului respectiv cu contul aplicației.

Signal

Odată finalizată magia, vei observa că toate conversațiile au rămas în listă, iar cei din grupurile în care ești și tu membru vor primi o notificare cu faptul că ți-ai schimbat numărul. Asta este afișat direct în conversație, iar participanții au posibilitatea de a actualiza datele tale din telefonul personal și de a memora noul număr în agendă.

Procesul este foarte simplu și nu face decât să consolideze avantajele oferite de aplicații precum Signal și Telegram. Iar cum Facebook și Instagram ar putea fi scoase din Europa și WhatsApp începe să îmi devină din ce în ce mai antipatic, nu regret absolut deloc faptul că am migrat pe Signal și Telegram.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button