Știri ITGamingRSS PaginaDeMedia

Shroud se intoarce pe Twitch – peste 500.000 de spectatori

Microsoft trage cortina peste platforma lor de stream

Michael Grzesiek, cunoscut si sub numele „Shroud”, este unul dintre cei mai populari streameri din lume in prezent. Acesta s-a reintors pe platforma Twitch in ziua de miercuri, ca urmare a deciziei luata de Microsoft in a-si opri complet platforma lor de stream concurenta (Mixer). Spre surprinderea tuturor, majoritatea spectatorilor au fost prezenti pe live inainte ca streamul sa inceapa; atingand incredibilul numar de 500.000 de urmaritori live in timpul difuzarii.

Shroud a mentionat faptul ca intarzierea porniri live-ului s-a datorat unor dificultati tehnice, intarzierea devenid inclusiv o mema printre legiunea de fani. Pentru remedierea problemei, acesta a fost nevoit sa transmita live-ul in rezolutie 720p. In ciuda intarzierii si a problemelor tehnice, Shroud s-a jucat Valorant mentinand un flux de urmatori cuprins intre 400.000 si 475.000 constant. Aproximativ 80% dintre urmaritorii jocului Valorant pe Twitch; urmareau streamul lui.

Shroud, alaturi de jucatorul de Fortnite Tyler „Ninja” Blevins, aveau semnat deja un contract cu Mixer. Asta, dupa ce Microsoft l-ar fi platit pe el si pe altii inafara contractelor exclusive, ca o parte a termenilor de inchidere. El si-a petrecut in acest mod mai bine de o luna inafara sesiunilor de streaming. Cu aceasta ocazie, Twitch si-a dovedit inca o data superioritatea in fata competiei. Este o platforma dedicata live-urilor si mult mai bine gandita in ansamblu.

Shroud

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button