TECH

Shazam primește modul offline odată cu ultimul update

După ce Apple a anunțat oficial că va achiziționa Shazam, aplicația populară de recunoaștere și etichetare a muzicii a lansat astăzi o actualizare care aduce modul offline în iOS.

Noua funcție offline va fi cu siguranță utilă într-o varietate de circumstanțe și vă va ajuta să vă asigurați că utilizatorii vor putea mereu să identifice muzica care le place. Acest ultim update pentru Shazam nu include nimic altceva, cu excepția noii funcționalități.

Mai jos este lista de noutăți adăugate pentru versiunea 11.6.0:

Păstrați Shazaming, chiar și atunci când sunteți offline! Data viitoare când ascultați muzică, dar WiFi-ul lipsește, apăsați pur și simplu butonul albastru mare și vom numi acea melodie imediat ce reveniți online. Acum vă vom anunța imediat, chiar dacă nu aveți aplicația Shazam deschisă.

Nu uitați să vă păstrați Shazam-urile în siguranță și sincronizate între dispozitive. Pur și simplu creați un cont și vă vom face backup pentru Shazam-uri, astfel încât să nu le pierdeți niciodată.

Încă nu este clar cum va evolua Shazam, deoarece Apple va prelua controlul serviciului. O teorie sugerează că Apple dorește să protejeze integrarea cu Siri, alt zvon vorbește despre achiziția lui Shazam pentru date. O altă posibilitate ar putea fi ca Apple care dorește să combine serviciul de recunoaștere cu Apple Music (și cu siguranță retragerea de pe Android).

Actualizarea cu modul offline este acum disponibilă. Shazam este disponibil gratuit în App Store.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button