Filme

Sezonul 6 din Rick and Morty a primit un trailer oficial

Vești bune pentru fanii Rick and Morty. După ce am primit recent niște teaser-uri, acum avem un trailer în toată regula. Primul teaser a fost mai degrabă o recapitulare a ultimului sezon, în timp ce al doilea, care este și mai scurt, ne arată un ou extraterestru misterios care în mod sigur va reprezenta o parte importantă din poveste, având în vedere lumina în care a fost prezentat.

Trailer-ul ne prezintă o colecție de aventuri clasice marca Rick and Morty, care sunt destul de random și scoase din context, lucru la care nu ai cum să nu te aștepți când vine vorba de un trailer pentru serialul ăsta. Fanii se așteptau cel mai probabil la o legătură cu plot-ul din ultimul sezon, dar faptul că nu a fost menționat nimic în acest sens ne spune că vom vedea cu siguranță continuarea acestuia atunci când vor apărea episoadele propriu-zise (sau un nou teaser/trailer).

Un lucru interesant care se poate observa în trailer este faptul că familia Smith este prezentă mai mereu, sau cel puțin un membru al acesteia, înafară de protagoniști. Asta poate însemna că majoritatea aventurilor (sau chiar toate, probabil) din acest sezon vor include toată familia, o schimbare interesantă având în vedere că am fost obișnuiți ca în majoritatea timpului să îi vedem doar pe Rick și Morty că își riscă viața prin altă dimensiune sau pe o planetă îndepărtată. Acum, toată familia își va risca viața!

Teroriști extratereștri, roboți care sparg pereți sau care trag cu lasere, călătorii prin spațiu și explozii. Cam la asta se rezumă trailer-ul de ieri, care promite niște episoade destul de interesante. Sincer să vă spun, nu știu dacă se va ridica la așteptările înalte pe care le-au stabilit sezoanele din trecut, dar un lucru pare destul de evident: dacă ți-a plăcut Rick and Morty până acum, cu siguranță acest sezon nu te va plictisi.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button