Filme

A apărut teaser-ul sezonului 6 din Rick and Morty

Sincer, nu mă așteptam ca noul sezon din Rick and Morty să apară la un interval de timp așa de scurt față de sezonul cinci care m-a lăsat cu gura căscată. Cu asta în minte, chiar vreau să văd la ce se vor mai gândi producătorii acum, pentru că am încredere că următorul sezon va fi și mai bun decât cel precedent, pe care l-am considerat la un cu totul alt nivel față de restul serialului.

Din moment ce noul sezon va apărea în mai puțin de o lună, pe 4 septembrie, este firesc să primim un teaser. Chiar dacă este scurt, e suficient cât să îți stârnească curiozitatea. Majoritatea scenelor din acesta sunt din sezonul trecut, sub forma unei recapitulări. Prin urmare, ne putem aștepta ca următorul sezon să fie strâns legat de evenimentele din trecut, deci este posibil să nu mai primim atât de multe episoade fără nicio legătură cu restul poveștii, cum am fost obișnuiți până acum.

În caz că nu ai fost convins de teaser-ul de mai sus, Adult Swim ne-a mai pus la dispoziție un video scurt și misterios în legătură cu noul sezon. Acesta poate fi găsit și pe site-ul oficial al serialului, împreună cu o numărătoare inversă care ne spune că în zece zile se va întâmpla…ceva. Video-ul scurt despre care am vorbit este intitulat „A Citadel Secret” și se află într-un chenar verde, iar sub acesta se află două chenare identice, dar pe roșu, cu titlul „Locked” și cu textul adițional „Awaiting Transmission„, deci este vorba de încă două video-uri care vor urma. Se pare, deci, că vom primi pe următorul în zece zile.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button