PC&Consoles

Serverele Pokemon Go au fost atacate

Pokemon Go este, in sfarsit, disponibil in mod oficial pe teritoriul Romaniei si in numeroase alte tari, poate fi jucat fara nevoia de-a mai descarca diverse variante dubioase si potential incarcate cu malware. Exista insa o alta problema care da batai de cap jucatorilor.

Si de data aceasta nu este vorba de acele mici inconveniente, cum ar fi traficul, mersul pe jos, legea gravitatiei sau faptul ca inca nu s-au inventat tricourile anti-injunghiere. Serverele lui Pokemon Go au fost atacate de grupuri multiple a caror intentie era cea de-a impiedica functionarea serviciului. Actiunile lor au avut succes, din moment ce jocul a tot picat pe parcursul acestui week-end, iar in acest moment probabil inca mai sunt oameni care nu se pot bucura de el asa cum trebuie.

Gruparile Poodle Corp si OurMine au revendicat atacurile de tipul DDoS asupra serverelor operate de studioul Niantic, desi compania nu a mentionat direct ca era vorba de un atac informatic in raportul sau referitor la starea jocului. S-a spus doar ca exista o problema la servere si ca este in curs de rezolvare.

[TechRaptor]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button