Filme

Serialul Game of Thrones va fi disponibil în 4K HDR în august

Autor: Matei Pană

Vești foarte bune pentru fanii Game of Thrones: serialul va fi disponibil la rezoluție 4K HDR pe HBO Max începând de luna viitoare. De asemenea, va avea și suport pentru Dolby Vision și Dolby Atmos. Acest lucru se întâmplă într-o perioadă foarte potrivită, deoarece pe 21 august va avea loc debutul House of the Dragon, un spinoff bazat pe cartea “Fire & Blood” a lui George R.R. Martin, unde acțiunea se petrece înainte de evenimentele din Game of Thrones, la o distanță de trei sute de ani.

Varianta 4K HDR a serialului va fi disponibilă doar pentru utilizatorii cu abonament fără reclame. Același lucru este valabil și pentru House of the Dragon, care va fi disponibil la rezoluție 4K, cu suport pentru HDR 10, Dolby Vision și Dolby Atmos.

Un lucru important de menționat este faptul că Game of Thrones este deja disponibil la rezoluție 4K pe Bluray. Această variantă are și ea avantajele ei, cum ar fi bitrate-ul mai mare și calitatea îmbunătățită.

Dacă nu te-ai uitat încă la Game of Thrones, îți recomand să mai aștepți puțin până apare varianta 4K HDR. Dacă nu ai încercat serialul atâția ani, merită să mai aștepți până luna viitoare, ocazie cu care poți să faci un binge cu House of the Dragon. Că doar cine mai are nevoie de somn?

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button