FilmeRSS PaginaDeMedia

A fost lansat primul trailer pentru House of the Dragon, preludiul serialului Game of Thrones

House of The Dragon este prima parte dintr-o posibilă serie de spin-off-uri care ne poartă dincolo de ceea ce știam atunci când am luat pentru prima oară în mâini cărțuliile din seria A Song of Ice and Fire. Atunci când ultimul sezon al serialului Game of Thrones a fost lansat, fanii au rămas profund îndurerați. Ceea ce a fost clădit ca o epopee demnă de a fi o adaptare spectaculoasă cu valențe hiperbolice după o serie de cărți care au prins foarte bine la public s-a năruit în doar câteva episoade regizate fugar, fapt care nu mă face decât să-i redactez o epistolă lui George R.R. Martin cu întrebarea: „de ce?”

HBO a confirmat oficial acest preludiu al serialului Game of Thrones. Astfel, după o așteptare oarecum lungă și mici priviri aruncate asupra distribuției, House of the Dragon a primit și primul trailer care anunță această călătoria în lumea dinastiei Targaryen.

House of the Dragon ar putea repara daunele ultimului sezon din Game of Thrones

Clipul anunță un început promițător, care parcă mă împinge de la spate să recitesc scrierile lui George R.R. Martin, mai cu seamă Fire and Blood și  Knight of Seven Kingdoms. House of the Dragon este co-realizat de către însuși George R.R. Martin și Ryan Condal (Colony, Rampage), iar cel din urmă, alături de Miguel Sapochnik, vor fi showrunneri. Din această echipă va face parte și Sara Lee Hess (Orange is the New Black, Deadwood), în calitate de writer și producător executiv.

House of the Dragon va debuta pe HBO Max în 2022, și sunt foarte curios să văd cum vor evolua lucrurile, mai ales din perspectiva acestui nou capitol transpus pe micile ecrane. Ultimul sezon din Game of Thrones nu a fost neapărat extrem de prost, dar a fost destul de superficial, cu un final grăbit care lasă loc de interpretare, sacrificând în schimb numeroase goluri interesante în materie de narativă și de însăși lumea din A Song of Ice and Fire.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button