FilmeGaming

Serialul Cyberpunk: Edgerunners a primit un nou trailer

Cyberpunk: Edgerunners este un serial anime bazat pe universul jocului Cyberpunk 2077 apărut acum 2 ani (nu știu când a trecut așa de mult timp, sincer să fiu). După primul trailer apărut pe 1 august, acum l-am primit și pe cel de-al doilea. Dramă, alcool, bătaie, explozii, rachete, tehnologie dubioasă, ț@țe, buc1 și împușcături. Cam asta conține, pe scurt, noul trailer.

Acest serial se concentrează pe povestea unui tânăr „street kid” care visează să fie un mare mercenar. Acesta face echipă cu Lucy, un netrunner (un fel de hacker, în universul Cyberpunk) abil care vrea să scape de trecutul său. Dacă te uiți la trailerele apărute până acum, vei observa că acest serial are o atmosferă foarte diferită de cea a jocului, dar în același timp reușește să păstreze niște elemente de bază care se potrivesc perfect cu acest univers.

Cyberpunk: Edgerunners este creat de Studio Trigger, studio cunoscut pentru stilul animațiilor din producțiile sale, printre care se regăsesc anime-uri cum ar fi Kill la Kill, SSSS. Gridman și Little Witch Academia.

Serialul este produs împreună cu studio-ul CD Projekt Red, fiind astfel un spinoff al jocului Cyberpunk 2077. Așadar, în caz că te-ai plictisit de joc după ce l-ai terminat sau ai renunțat la el pentru că te-a dezamăgit prea tare, Cyberpunk: Edgerunners este un serial cu care îți poți hrăni ochii și urechile dacă dorești o poveste proaspătă care se întâmplă în universul jocului. Dacă te interesează, nici nu va trebui să aștepți prea mult, pentru că serialul va apărea pe 13 septembrie.

 

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button