Filme

Serialul Cyberpunk: Edgerunners se va lansa pe Netflix în septembrie

Cea de-a treia zi din Geeked Week le aduce fanilor Cyberpunk 2077 ceea ce li s-a promis. Primul trailer al adaptării anime de pe Netflix este la fel de colorat și violent precum materialul-sursă, în timp ce păstrează estetica acestui curent și ne prezintă un roster de personaje noi. Inițial, Cyberpunk: Edgerunners a fost anunțat prin 2020, dar Netflix și CD Projekt RED au fost poate prea tăcuți și n-am mai auzit nimic de atunci. Până de curând, pentru că, vorba aia, mai devreme mai târziu decât niciodată!

Cyberpunk: Edgerunners este un serial stand-alone compus din zece episoade, iar ca fir narativ, well, vă puteți gândi la încă un V care a ales ca punct de plecare viața de Street Kid. Puștiul cel nou trebuie să supraviețuiască în Night City, iar la cum se prezintă primele clipuri, băiatu’ are mult de lucru. Animația arată foarte bine și îmi amintește de un Ghost in the Shell pe steroizi, grație talentului celor de la Studio Trigger, și sunt foarte curios să văd ce locații din joc voi recunoaște în serialul care va debuta în septembrie pe Netflix.

Chiar dacă a reprezentat o lansare controversată, Cyberpunk 2077 a reușit să se facă remarcat datorită lumii sale deosebite și detaliate. Bine, și „datorită” puhoiului de bug-uri înainte de primele patch-uri. Jocul este bazat pe universul creat de Mike Pondsmith, iar ca fan al subgenului ăsta de sci-fi, pot spune că am fost încântat atât de Cyberpunk 2077, cât și de serialul Edgerunners. Da, știu, pute a fanboy pe aici, dar hei, artbook-urile și comicbook-urile nu se citesc singure, la fel cum îl susțin pe Marinake în misiunea sa de a completa absolut toate achivement-urile din joc. Oh, și dacă tot am vorbit de serial, a mai fost publicat și un scurt clip care-i aduce în prim-plan pe Maelstorm, în mijlocul unei tranzacții similare misiunii lui V și Jackie. Și da, îmi place soundtrack-ul.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button