GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Șeful Epic Games Store visează la o platformă de gaming unificată

Cea mai mare ironie pe care am auzit-o recent

Epic Games Store este o platformă de gaming recunoscută pentru două chestii: jocuri gratis și un CEO cu păreri care mai de care mai interesante. Ultima apariție în public a lui Tim Sweeney a fost în cadrul conferinței Coalition for App Fairness din Seul. Acesta a vorbit despre cum ar vrea să vadă o platformă unificată care să găzduiască jocuri de pe PC și console sub o singură umbrelă.

Sweeney susține că Epic Games a început deja să lucreze cu publisheri și alți parteneri pentru a crea viziunea unei platforme unice. În acest fel, clienții ar avea garanția că orice joc cumpără, se vor bucura de el indiferent de sistemul pe care preferă să-l ruleze.

Epic Games Store este parte din problemă

În timp ce Tim Sweeney are o idee bună, compania pe care o conduce este o mare parte din problemă. Atunci când a ieșit la apă, Epic Games Store s-a impus pe piață prin intermediul unor jocuri disponibile exclusiv. Asta a segregat piață destul de mult, iar jocurile lansate exclusiv pe EGS au început să înregistreze vânzări serioase abia când au fost lansate și pe Steam.

Iar când o astfel de propunere vine fix de la o companie care deține o platformă de gaming, nu cred că putem lua totul de bun. Mai ales că Epic Games Store nu este tocmai platforma preferată a gamerilor; ba chiar contrariul. Dacă o idee de genul venea din partea Valve, lucrurile ar fi stat altfel, dar în cazul asta nu văd cum s-ar putea materializa.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button