GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Hitman 3 va fi disponibil exclusiv prin intermediul Epic Games Store

IO Interactive a anuntat o noua locatie pentru Hitman 3 si un mic detaliu ce ar putea deranja multi gameri. Noul trailer dezvaluie faptul ca jocul va fi exclusiv pentru Epic Games Store. Conform CEO-ului IO Interactive, lucrurile au mers bine in timpul dezvoltarii gratie parteneriatului acesta.

Parteneriatul cu Epic Games Store ne-a oferit libertatea de a face jocul exact asa cum ne-am dorit pentru fanii si comunitatea noastra. Hakan Abrak, CEO IO Interactive

Hitman 3 mai aduce insa o noutate. Acesta va fi primul joc pe care IO Interactive il si dezvolta, dar il si publica. Asta inseamna ca parteneriatele cu Square Enix si Warner Bros au picat, iar studioul a devenit independent. Bine, cel putin cand vine vorba de publicarea muncii sale. In ciuda exclusivitatii pe Epic Games Store, se pare ca progresul din Hitman 2 de pe Steam se va transfera in noul joc.

Din fericire pentru fanii Steam, producatorul jocului a confirmat ca Hitman 3 va fi exclusiv pe Epic Games Store doar 12 luni. Si poate ca e mai bine asa; poate ca in acest interval de timp jocul va fi finisat si mai mult si ne vom putea bucura de o experienta cat mai completa atunci cand va fi lansat pe Steam. Ori vom vedea un fel de portare a episoadelor din titlurile precedente, similar cu modul in care toate misiunile din primul Hitman sunt jucabile in al doilea. Si ca tot veni vorba de Hitman din 2016, acesta va fi gratuit pe Epic Games Store incepand cu data de 27 August. Veti avea timp pana pe 3 Septembrie sa descarcati prima parte a noii trilogii si sa va bucurati de un joc stealth cel putin bun.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button