GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Secvențe noi de gameplay din MechWarrior 5

Pentru că niciodată nu poți avea prea mult Battletech, anul viitor vom primi nu unul, ci două jocuri din acest univers. Unul dintre ele este jocul de tactică pe ture Battletech, din care puteți vedea deja ore întregi de gameplay, iar celălalt este MechWarrior 5: Mercenaries.

Jocul nou al celor de al Piranha Games este ceva mai misterios și nu prea s-a arătat la față de când a fost anunțat. Dar la acest sfârșit de an, în cadrul evenimentului MechCon 2017 va fi disponibilă o variantă demonstrativă primitivă jucabilă, ce include doar o misiune. Iar acum puteți vedea și voi cam cum se comportă acest joc în acțiune, mulțumită clipului de mai jos.

Secvența este dintr-o variantă care încă nu este terminată a jocului, așa că multe lucruri cu siguranță se vor schimba. Dar se pot vedea deja câteva elemente care disting destul de mult jocul de MecWarrior Online. Vă veți confrunta nu doar cu mașinării de luptă bipede, dar și cu elicoptere și tancuri care ocazional par să facă salturi în aer. Clădirile au un anumit nivel de interacțiune fizică, bucăți din ele fiind demolate, însă nu tocmai la nivelul la care promitea acea prezentare a unui concept pentru Mecwarrior 5 de acum vreo 9 ani de zile.

De asemenea, puteam să jur că un Shadowhawk nu este atât de înalt. Mechwarrior 5 va fi lansat anul viitor, aducând o campanie de singleplayer la care veți putea să vă aventurați prin galaxie, ca în vremurile bune și cu foarte puține poligoane ale lui Mechwarrior 1.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button