Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Secvențe noi cu campania lui Battletech

/
/
/
img

Am tot avut până acum ore întregi de clipuri din lupte aleatoare și ocazional de multiplayer cu Battletech, dar zilele trecute studioul Harebrained Schemes a decis să ne ofere o mostră din campania de singleplayer.

Clipul este pe cât de lung vă puteați aștepta să fie o prezentare a unei misiuni din campania unui joc tactic pe bază de ture, așa că ședeți comozi și delectați-vă cu 25 de minute de gameplay prin Sfera Interioară.

Secvența de mai sus acoperă una din primele misiuni ale jocului, în care echipa voastră de mercenari primește o misiune de-a curăța o regiune de forțe ostile. Dar pentru că universul Battletech este plin de canalii trădătoare, echipa trebuie să se adapteze la condiții noi de bătălie.

Varianta finală a jocului va fi disponibilă pe la începutul anului 2018 și nu va fi singurul lucru legat de Battletech de anul viitor. Mechwarrior 5 fie va fi lansat atunci, fie va începe să dea ceva mai multe semene de viață.

[DSO Gaming]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar