Știri ITPCRSS PaginaDeMedia

Seasonic ofera gratuit cablul de 12 pini celor care fac upgrade la RTX 30

Seasonic va oferi o mana de ajutor clientilor care detin deja o sursa din portofoliul lor si vor achizitiona o placa video din generatia RTX 3000. Dupa cum bine stiti, NVIDIA a anuntat in cadrul prezentarii faptul ca noile placi video vor putea fi alimentate printr-un conector nou, de 12 pini. Da…. stiu, adaptorul nu este o solutie foarte eleganta, insa va trebui sa privim partea plina a paharului; conectorul va fi disponibil la inceput pentru versiunile de referinta. Astfel, producatorii implementarilor custom, sunt liberi sa faca ce vor din acest punct. Placile RTX 3080 si RTX 3090 dispun de noua mufa de alimentare, in pachetul placilor de referinta fiind inclus adaptorul.

Cablul oferit in mod gratuit de Seasonic este compatibil cu seriile PRIME, FOCUS si CORE. Incepand cu data de 16 septembrie, cablul o sa devina disponibil in mod oficial. Noul cablu de 12 pini este gratuit si va fi livrat in baza numarului de seriei al sursei si al dovezii de achizitie a unei placi RTX 3000. NVIDIA recomanda pentru placile RTX 3080 si RTX 3090 o sursa de minim 650W sau de putere mai mare.

Daca sursa este de generatie mai veche, este recomandat sa contactati producatorul pentru mai multe informatii. Seasonic ofera gratuit clientilor cablul de alimentare pana la sfarsitul acestui an. Cine s-a pregatit de upgrade, va fi bucuros cu siguranta.

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Articole asemanatoare

Back to top button