Știri ITRSS PaginaDeMediaTelefoane

Se pare ca si Samsung va lansa un telefon cu clapeta in viitor

Pozitia lui Motorola RAZR este in pericol!

La scurt timp dupa ce Motorola a readus la viata brandul RAZR, Samsung a specificat clar ca va dezvolta un telefon foldable de tip scoica, asadar nu ar trebui sa ne mire faptul ca un prototip va aparea la un moment dat, undeva prin China. Si ca sa vezi, a naibii fatalitate, s-a intamplat! Wang Ben Hong, un utilizator al site-ului Weibo a facut publice cinci fotografii a ceea ce el sustine a fi cel mai nou prototip de la Samsung pentru telefonul de tip scoica; un dispozitiv care pare a fi pe jumatate cat Galaxy Fold.

Nu avem nici o mentiune referitoare la specificatiile acestui telefon, dar putem vedea o camera punch-hole chiar langa difuzorul pentru apeluri si lipsa unei barbii care permite ecranului sa se intinda pana la marginea de jos a telefonului. Ambele aspecte mentionate, se potrivesc cu imaginile concept art pe care le-am putut vedea in cadrul Samsung Developer Conference.

Samsung dezvaluie un telefon flip in genul Galaxy Fold

Acest leak ne mai prezinta si cateva caracteristici noi ale urmatorului telefon fold de la Samsung. Asemanator terminalului RAZR de 1500 de dolari, acest telefon vine dotat cu un ecran mult mai mic care are rolul de a afisa notificari. Alaturi de acesta, vedem o pereche de camere (RAZR are una singura) si un blit LED. Putem vedea si un buton de volum in partea dreapta a telefonului, urmat de ceea ce pare a fi un senzor de amprenta. Nu este clar daca aceasta scoica a mostenit butonul de power dedicat al lui Galaxy Fold. De asemenea, mi-ar placea sa vad cum functioneaza balamaua, care pare mult mai rotunjita decat cea de pe Moto RAZR.

Samsung Galaxy Flip Prototip

Wang nu a intrat mai mult in detalii, dar presupunand ca acest prototip este „pe bune”, va fi interesant sa vedem cum va pozitiona Samsung acest produs in piata. Va fi oare un flagship care ofera cele mai tari componente, sau doar un telefon fold accesibil? Oricum ar fi, cu siguranta va avea un pret mai mic decat Samsung Galaxy Fold care momentan este 2000 de dolari, sau decat Huawei Mate X, care se situeaza la 400 de dolari mai sus. De asemenea, sunt sigur ca telefoanele tip scoica vor avea mai mult succes decat cele Fold, mai ales ca lumea obisnuia sa iubeasca astfel de dispozitive in primul deceniu al anilor 2000.

Engadget

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button