Știri ITRSS PaginaDeMediaTelefoane

Samsung dezvaluie un telefon flip in genul Galaxy Fold

Samsung a dezvaluit un nou concept de telefon care se indoaie pe scena conferintei de dezvoltare a companiei. Noul concep, pe care Samsung nu l-a botezat inca (pun 10 lei la bataie ca e Galaxy Flip), arata ca un telefon flip traditional multumita unui display care se indoaie pe jumatate.

„Aceasta forma noua pe care o exploram nu va fi doar usor de pus in buzunar, dar schimba si modul in care iti folosesti telefonul,” a explicat Hyesoon Jeong, seful diviziei de R&D de la Samsung, pe scena Samsung Developer Conference. Ideea din spatele acestui concept a fost sa luam tehnologia telefonului foldable de la Samsung si sa o facem mai compacta, pentru a o putea introduce in si mai multe dispozitive cu forme diferite.

Samsung nu a vorbit foarte mult despre noul dispozitiv sau despre perioada in care va fi disponibil. Nu s-a vorbit nici despre ce componente va avea sub carcasa, sau daca Samsung si-a imbunatatit tehnologia de display care se indoaie, de la lansarea initiala pana acum.

Compania coreana a folosit acest dispozitiv misterios drept motiv de discutie despre noul One UI cu Android. „Fiind un pionier in categoria foldable, intelegem ca fiecare forma inovativa necesita o experienta software la fel de inedita,” explica Jeonh.

Samsung a lucrat mult pentru a-si imbunatati interfata Android de cand a lansat Galaxt Fold, iar acum compania lucreaza la One UI 2 care pare a fi o versiune mult mai bine pusa la punct comparativ cu schimbarile introduse odata cu S10 si Note 10.

One UI 2 include informatii mai usor de accesat, accesibilitatea mai buna pentru cei care folosesc telefonul cu o singura mana si nunante mult mai vii prin tot sistemul de operare. Iconitele animate vor fi si ele introduse, alaturi de un dark mode integral. Per total, se pare ca schimbarile acestea, chiar daca mici, ajuta mult pe partea de customizare a dispozitivelor cu Android din oferta Samsung.

Lasand insa partea de software la o parte, noul telefon clamshell / flip ne arata o mica parte din viitorul dispozitivelor precum Samsung Galaxy Fold. In timp ce Fold si-a inceput viata cu o multime de probleme, este clar ca Samsung nu renunta inca la tehnologia ecranelor ce pot fi indoite. Nu a oferit informatii, insa compania ne prezinta pe scurt viitorul telefoanelor fold care ar putea ajuge la fel de populare pe cat au fost Motorola Razr in trecut.

The Verge

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button