Filme

Se lucrează la un film Pac-Man… și este live-action

După ce am văzut vestea asta, creierul meu nu a putut decât să se oprească pentru câteva secunde bune. Gândiți-vă că oricum nu îmi puteam imagina cum ar arăta orice film bazat pe jocul Pac-Man…dar după ce am aflat că așa ceva chiar se filmează în prezent și că va fi live-action…am avut multe întrebări. Și sunt sigur că și voi aveți. În rândurile care urmează, vă voi răspunde la o parte din ele.

Cine este responsabil pentru filmul ăsta?

Studio-urile Wayfarer Studios și Lightbeam Entertainment au făcut echipă cu Bandai Namco (adică cei care dețin drepturile pentru Pac-Man) pentru a crea un film de tip live-action cu binecunoscutul Pac-Man în rolul principal, conform Hollywood Reporter. Filmul se va baza pe o poveste originală scrisă de Chuck Williams, care a a lucrat de asemenea și la filmul live-action Sonic The Hedgehog, mai exact primul din serie. Același om, două filme live-action bazate pe două serii de jocuri istorice. Când o spun așa, pare că totul se potrivește și lucrurile au sens. Deocamdată nu știm nici titlul filmului, nici o dată de lansare. Nici măcar nu putem fi siguri că filmul va fi lansat, pentru că pare o idee prea nebună ca să meargă.

Înțeleg cum un personaj precum Sonic a putut fi adaptat pentru un film live-action, deși nici producătorilor nu le-a fost ușor, având în vedere prima înfățișare a lui Sonic care a creat haos în rândul fanilor și nu numai. Chiar și după schimbarea de design, tot mi s-a părut ceva ciudat. M-am uitat la ambele filme și nu mi s-au părut rele, ba chiar mi-aș fi dorit să fi avut din nou vârsta de zece ani pe durata filmului, doar ca să mă pot bucura mai mult de ce se întâmplă acolo.

Ce-i drept, al doilea a fost cel mai profitabil film bazat pe un joc video. Totuși, dacă aceste două filme au creat nemulțumiri și nu s-au simțit ca jocurile, este foarte posibil ca filmul Pac-Man să pățească același lucru, dar la o scară mult mai mare. Cine știe, poate filmul ăsta va ieși bine și iar îmi voi dori să retrăiesc copilăria atunci când mă voi uita la el, dar rămâne de văzut. Acum nu putem decât să ne gândim la diverse scenarii, de aceea ar fi mai bine să așteptăm niște informații oficiale înainte să ne omorâm neuronii gândindu-ne cum va arăta un film Pac-Man cu actori reali.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button