Filme

Sonic 2 este cel mai profitabil film bazat pe un joc video!

Autor: Matei Pană

Paramount au lansat în acest weekend Sonic the Hedgehog 2 în cinematografe, film care s-a bucurat instant de succes, făcând 71 de milioane de dolari în primele trei zile de la lansarea globală. Producătorii filmului au făcut o treabă excepțională în a livra un film care a mulțumit atât fanii înrăiți jocurilor, cât și audiența generală.

Pe scurt, noul film îl are în prim plan pe Sonic care face echipă cu Tails, partenerul său de aventuri, pentru a porni într-o misiune de a recupera legendarul Chaos Emerald înainte de a cădea în mâinile maleficului Dr. Robotnik și ale tovarășului său foarte puternic, Knuckles. Acest plot este fix ce mă așteptam de la un film bazat pe jocurile ariciului rapid, un lucru bun având în vedere că fanii vor să simtă în aceste filme cât mai mult din atmosfera jocurilor.

Încă îmi amintesc de trailerul inițial al primului film. Ce-i drept, acela a fost atât de abominabil, încât doar petiția fanilor de a-l reface pe Sonic i-au determinat pe producători să corecteze greșelile pe partea de CGI. Aș zice că Jim Carrey a cărat cam tot filmul, dar hei, cu un istoric atât de bogat ca franciză, să scoți un film bazat pe jocurile Sonic nu este tocmai ușor. Uite totuși că se poate, iar Sonic 2 pare că învață din greșelile predecesorului său.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button