ȘtiriTech&IT

Samsung Unpacked: toate lucrurile noi pe care vrem să le vedem în Seul

La data de 26 iulie, adică săptămâna viitoare, evenimentul de vară Unpacked al Samsung va fi cu siguranță în centrul atenției. Prezentarea din acest an promite o serie de dispozitive noi, inclusiv telefoane pliabile Galaxy Z, smartwatch-uri și tablete. Am mai scris recent despre asta, dar acum avem ceva mai multe informații și zvonuri, așa că ne-am decis că ar fi o idee bună să le punem pe foaie. Și poate jucăm și Unpacked Bingo, să vedem cine nimerește mai multe. 😀

Gigantul tehnologic sud-coreean este așteptat să dezvăluie Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5. Conform schițelor scăpate pe net, Galaxy Z Flip 5 va avea un ecran extern de 3,4 inch, semnificativ mai mare decât predecesorul său, permițând utilizatorilor să efectueze mai multe sarcini când telefonul este închis. Într-o răsturnare surprinzătoare de situație, modelul Flip, de tip clamshell, generează mai multă agitație decât Fold, de obicei mai popular.

Îmbunătățirile notabile la ambele telefoane includ o balamaua mai elegantă de tip „waterdrop”, care restrânge spațiul atunci când telefoanele sunt închise, minimizând astfel plierea display-ului și introducând pentru prima dată rezistența la praf. De asemenea, ambele dispozitive vor utiliza același chip personalizat Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, văzut inițial în familia S23, pentru performanțe îmbunătățite.

În altă ordine de idei, se zvonește că Galaxy Watch 6 va reintroduce un inel de rotație fizic, o funcție la care compania a renunțat din oarecare motive. Se presupune că va utiliza chipul Exynos W980 pentru un boost de viteză și, potențial, o durată de viață a bateriei mai lungă. De asemenea, pe agendă se află și gama Galaxy Tab S9, care se așteaptă să aibă un ecran AMOLED și un chip Snapdragon 8 Gen 2.

Dacă te tentează să vezi ce se întâmplă acolo, poți urmări evenimentul pe site-ul companiei și pe canalul YouTube începând cu ora 14:00 pe data de 26. Nu există informații solide despre prețuri sau date de lansare pentru dispozitive. Cu toate acestea, având în vedere strategiile anterioare de prețuri și lansare ale Samsung, se așteaptă ca întreg lineup-ul să sosească la mijlocul lunii august, cu prețuri similare predecesorilor lor.

Samsung a fost cunoscut pentru a introduce unele surprize în timpul prezentărilor sale Unpacked. În acest an, gigantul tehnologic ar putea oferi mai multe detalii despre proiectul său de dispozitive portabile de realitate mixtă în colaborare cu Google și Qualcomm, anunțat pentru prima dată în februarie. În plus, au circulat zvonuri despre un Galaxy Tab S8 FE care ar putea umple golul dintre tabletele de buget din seria A a Samsung și S9.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button