Tech&ITȘtiri

Samsung va lansa următoarea generație de telefoane pliabile pe 26 iulie

Samsung se pregătește pentru cel mai mare eveniment al verii, cu următorul său Unpacked programat pentru 26 iulie, ora 14 în România. Anunțul vine grație unui comunicat de presă oficial. Stabilit în Seul, Coreea de Sud, gigantul tehnologic este așteptat să dezvăluie cele mai recente dispozitive pliabile, precum Galaxy Z Flip 5 și Z Fold 5. Un nou Galaxy Watch 6 și mai multe tablete Galaxy sunt, de asemenea, așteptate să facă parte din lansare.

Imaginea promoțională a companiei sugerează că Galaxy Z Flip 5 va avea o balama cu profil redus, un design consecvent cu zvonurile recente. Aceasta indică un dispozitiv care se va închide complet plat (finally!). Ecranul frontal este speculat că va fi mult mai mare decât cel al predecesorului său, ceea ce e un lucru bun.

Samsung se confruntă cu o concurență sporită pe piața dispozitivelor pliabile în acest an, în special cu lansarea recentă a Google Pixel Fold și revenirea motorola cu razr 40 ultra. Cu toate acestea, Samsung, un veteran în acest segment, pare imperturbabil. Găzduirea evenimentului în orașul său natal indică importanța categoriei pliabile pentru portofoliul companiei.

Evenimentul va fi disponibil pentru vizionare online pe site-ul oficial al companiei, făcându-l accesibil la nivel global. Ca parte a strategiei sale promoționale, Samsung oferă rezervări pentru precomandă. Clienții care se înregistrează sunt eligibili pentru un credit de 50 de dolari la plasarea unei precomenzi. Procesul de rezervare, necesitând doar un nume și o adresă de e-mail, va fi disponibil de acum până pe 25 iulie. Într-o piață în care flexibilitatea este cheia, se pare că Samsung extinde acest principiu și eforturilor sale de marketing.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button