TelefoaneRSS PaginaDeMediaTECH

Samsung consideră că telefoanele pliabile sunt viitorul

Samsung tocmai a publicat cea mai recentă declarație de venituri, iar în cadrul acesteia producătorul vorbește despre modul în care vrea să popularizeze categoria de telefoane pliabile. Se pare că toate eforturile și sumele investite în cercetarea acestei tehnologii nu vor fi irosite, iar coreeni consideră că acest tip de dispozitiv este viitorul industriei de telefoane. Această declarație vine în urma unei perioade mai dificile în care vânzările au scăzut din cauza pandemiei de COVID-19.

Samsung vrea să producă telefoane pliabile mai accesibile

Există însă și o problemă cu telefoanele pliabile: prețul. În acest moment tehnologia din spatele acestor dispozitive este încă la început de drum și ca orice altă noutate, costă mai mult în primă fază. Sunt sigur că pe măsură ce Samsung va găsi metode mai ieftine de producție a ecranelor flexibile, vom avea șansa să cumpărăm un astfel de telefon la un preț ceva mai accesibil. Până atunci, coreeni nu duc lipsă de venituri si au avut de câștigat în urma crizei de chip-uri grație fabricilor producătoare de semiconductori.

Samsung a mai spus că 2021 va fi un an important întrucât explorează noi moduri prin care poate crea telefoane pliabile mai accesibile. Deși urmează să lanseze următorul flagship, Galaxy Z Fold 3, presupun că dacă ar folosi o platformă hardware ceva mai slabă și niște ecrane nu la fel de performante, publicul ar avea șansa să „guste” măcar din ceea ce poate face un astfel de dispozitiv. Și cine știe? Poate că va fi destul încât să motiveze achiziția unui model mai scump pe viitor.

Poate că vom auzi mai multe despre acest subiect în cadrul Galaxy Unpacked care va avea loc peste două săptămâni. Până atunci rămâne doar să vedem cum va aborda Samsung această idee și dacă publicul va răspunde pozitiv când va avea în față telefoanele pliabile la prețuri accesibile.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri, dar și componente hardware, alături de articole, analize și desigur, știri.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button