Telefoane

Samsung permite acum dezactivare butonului pentru Bixby

Telefoanele Samsung de top din ultima vreme includ un asistent digital, numit Bixby, precum și un buton dedicat acestuia. Nu toată lumea are o utilitate pentru un astfel de asistent sau pentru un buton, dar până acum utilizatorii n-aveau alternative decât să le țină pe acolo.

Așa că Samsung oferă acum un upgrade pentru Bixby ce vă permite în sfârșit să dezactivați butonul… și doar atât. Din păcate nu există deocamdată opțiunea pentru a reatribui acest buton unei funcții mai practice, cum ar fi o metodă dedicată de-a acționa camera sau o altă aplicație des folosită.

Nu este cine știe ce, dar măcar astfel nu vă mai treziți că vă întreabă telefonul ce vreți atunci când apăsați accidental pe buton.

 

Asistentul digital al celor de la Samsung este abia la început, și deocamdată nu este foarte popular. Nu pentru că ar fi ceva în neregulă cu funcționalitatea sa… ci pentru că lumea habar nu are măcar ce face, din moment ce este foarte obscur. Atât de obscur încât nici Google nu știe cu siguranță la ce te referi atunci când încerci să dai de el. Spre exemplu, dacă ar fi să cauți reacția lui Bixby la tot soiul de întrebări amuzante, vei fi întâmpinat de rezultatul de mai jos.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button