Tech&ITȘtiriTelefoane

Samsung a confirmat update-ul One UI 5.1. Ce telefoane primesc actualizarea și ce funcții noi vor fi implementate

Se pare că nu mai avem mult până când Samsung va lansa oficial One UI 5.1. După un rollout surprinzător de rapid și fără prea multe probleme pentru Android 13 și One UI 5.0, următorul update va aduce ceva funcții interesante și destul de multe rezolvări și fix-uri atunci când vorbim despre bug-uri și instabilități. Confirmarea cum că va exista o versiune 5.1 a One UI a venit în cadrul unui changelog pentru Galaxy Watch 5.

Așa cum ți-am povestit și acum câteva zile, una dintre funcțiile noi care va fi implementată odată cu One UI 5.1 este 360 Audio Recording. Această funcție le va permite căștilor Samsung Galaxy Buds 2 Pro să folosească toate microfoanele integrate atunci când înregistrezi un clip pe telefon. Rezultatul va fi un sunet realist, fără să fie nevoie de echipamente profesioniste, sau cel puțin așa spune compania.

Cât despre ceasuri, și aici lucrurile stau bine. Samsung a anunțat că modelele Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic, Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro vor primi noi funcționalități. Principala îmbunătățire este la aplicația Camera Controller, care îți va permite să dai pinch-to-zoom pe ecranul ceasului pentru a modifica zoom-ul pozei.

Avem și ceva informații legate de modelele care vor primi noua actualizare One UI 5.1. Inițial se pare că vom vedea update-ul doar pe modelele flagship de la Samsung lansate după seria S20. Asta înseamnă seriile S20, S21 și S22, dar și pe Galaxy Z Flip, Z Flip 5G, Z Flip 3, Z Flip 4, Galaxy Z Fold 2, Z Fold 3 și Galaxy Z Fold 4. În viitor nu m-ar mira să văd update-ul și pe modele mai de buget de la Samsung, dar se pare că asta va veni mai târziu.

Data când compania va dezvălui oficial noul update va fi 1 februarie, atunci când pe scena evenimentului Samsung Unpacked vom face cunoștință și cu mult așteptata serie de telefoane S23. Apropo, dacă vrei să te pui la curent cu ultimele detalii și informații despre telefoanele nelansate, am încropit recent o listă cu tot ce știm despre ele.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Back to top button