Tech&ITȘtiri

Samsung introduce noi funcții pentru Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch 4 și 5 printr-un simplu update de software

Unul dintre cele mai frumoase sentimente ever este acela pe care îl simți atunci când un produs mai vechi pe care îl ai deja de ceva vreme primește funcții noi după un update de software. Așa este și în cazul Samsung Galaxy Buds 2 Pro, care vor primi opțiunea de a înregistra audio mai imersiv și mai curat ca până acum.

360 Audio Recording, așa cum a numit Samsung această funcție în anunțul oficial, le va permite căștilor să folosească toate microfoanele integrate atunci când înregistrezi un clip pe telefon. Rezultatul va fi un sunet realist, fără să fie nevoie de echipamente profesioniste, sau cel puțin așa spune compania.

Toate astea se bazează pe standardul Bluetooth Low Energy Audio pentru a maximiza calitatea audio în timp ce consumul de energie și latența sunt reduse. Inițial, funcția 360 Audio Recording va fi disponibilă doar pe căștile Galaxy Buds 2 Pro conectate la un Samsung Galaxy Z Fold 4 sau Z Flip 4, dar alte modele de telefoane vor primi această funcție în viitor. Mi se pare puțin ciudat că nici măcar seria de telefoane S22 nu este compatibilă încă cu asta, dar cred vom afla mai multe curând.

Cât despre ceasuri, și aici lucrurile stau bine. Samsung a anunțat că modelele Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic, Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro vor primi noi funcționalități. Principala îmbunătățire este la aplicația Camera Controller, care îți va permite să dai pinch-to-zoom pe ecranul ceasului pentru a modifica zoom-ul pozei.

Această actualizare va veni, cel mai probabil, luna viitoare iar vizate sunt dispozitivele care rulează OneUI 5.1 sau mai nou. Cu siguranță ambele îmbunătățiri de care am vorbit mai sus vor fi disponibile pe seria de telefoane Samsung Galaxy S23 încă de la lansarea programată pe data de 1 februarie. Dacă vrei să vezi tot ce știm despre noile telefoane înainte de ziua cea mare, poți afla mai multe detalii aici.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button