Telefoane

Samsung oferă detalii despre Bixby

Samsung Galaxy S8 va fi anunțat peste câteva zile, așa că a venit timpul pentru anunțul oficial al unei componente destul de importante a noului telefon, Bixby.

Acesta este numele pe care îl va folosi asistentul digital integrat în noul telefon, competitorul direct al lui Siri, Cortana, Google Now, Viv și orice altă aplicație similară își va mai face apariția în viitor. Bixby dorește să se diferențieze de generațiile anterioare prin capacitatea sa de-a înțelege mai bine ce exact vrea utilizatorul. Aparent, va fi atât de înțelegător încât va putea să își dea seama ce încerca să spună utilizatorul chiar și atunci când i se dă comanda greșită. Ceva ce cu siguranță va fi util după câteva pahare de tărie.

Dacă tot am pomenit Viv mai devreme, merită menționat că tehnologia sa a fost cumpărată de Samsung din toamna anului trecut. Așa că Bixby va avea integrare cu aplicații, urmând să fie lansat și un SDK prin care dezvoltatorii să pună la punct suportul pentru asistentul acesta.

Încă nu a fost făcută o demonstrație publică a lui Bixby, așa că nu este clar cât de bine funcționează. Mai multe detalii vom afla în ziua de 29 martie, când va fi prezentat pe larg Samsung Galaxy S8.

[The Next Web]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button