TECHHiFi-TVRSS PaginaDeMedia

Samsung va lansa o serie de monitoare inteligente bazate pe platforma Tizen

După ce Samsung și Google au pus cap la cap viitorul smartwatch-urilor, producătorul sud-coreean  se pregătește să lanseze și o nouă linie de monitoare inteligente, care au la bază tehnologia Smart TV, grație platformei Tizen.

Momentan, este vorba despre două astfel de monitoare, cu iterațiile aferente: Un model 4K M7 de 43 de inci și o variantă mai mică, un M5 de 24 de inci cu rezoluție 1080p. Producătorul vrea ca aceste monitoare să aibă calități universale, adică să fie potrivite atât pentru office și editare, cât și pentru gaming și vizionat filme și seriale.

Tizen este noul standard

Monitoarele  vor oferi o interfață similară cu cea Smart TV, cu suport pentru aplicații precum Netflix și Amazon Prime Video. Pe lângă asta, modelele vor integra aplicații remote desktop și servicii de tipul Microsoft Office. Practic, dezvoltatorul va lansa niște monitoare care ar putea funcționa bine-mersi ca un calculator de sine stătător.

Noile monitoare inteligente  vin în variante 4K de 43/42 de inci și în variante de 24/27/32 de inci cu rezoluție 1080p, cu prețuri pornind de la 230 de dolari, ca parte a extinderii seriei Samsung Smart Monitor.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button