TelefoaneTECH

Samsung lansează Galaxy A54 5G și A34 5G

Samsung lansează astăzi noile telefoane Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G, două smartphone-uri proiectate pentru a susține angajamentul Samsung Galaxy de a le oferi tuturor utilizatorilor o experiență mobilă remarcabilă. Cu aceste modele, Samsung s-a concentrat și pe partea de camere, astfel ca se vor observa diferențe semnificative în condiții de iluminare scăzută.

Experiențele mobile de calitate ne sunt din ce în ce mai esențiale astăzi. Cu îmbunătățiri continue aduse seriei Galaxy A, ne asigurăm că din ce în ce mai mulți oameni din întreaga lume au acces la inovațiile noastre.TM Roh, President and Head of Mobile eXperience Business at Samsung Electronics

Folosind funcții ca Nightography, procesarea cu inteligență artificială, precum și instrumentele de editare preinstalate, calitatea pozelor va fi la un nivel superior gamei de preț în care se încadrează Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G. O funcție destul de rară în acest segment, stabilizarea optică (OIS) va ajuta mult în condiții de expunere mai mare. De asemenea, utilizatorii pot elimina acum umbrele și reflexiile nedorite pentru prima dată pe seria Galaxy A, datorită instrumentelor de editare îmbunătățite.

Display luminos, 5G rapid și baterie mare

Ambele dispozitive sunt echipate cu ecrane super AMOLED, de 6,4 inci pe Galaxy A54 5G și respectiv 6,6 inci pe Galaxy A34 5G. Ambele ecrane au fost îmbunătățite pentru o vizibilitate mai mare în lumina puternică a soarelui. Cu un sistem Vision Booster îmbunătățit și o rată de reîmprospătare de 120Hz, ecranele sunt tipice Samsung – cele mai bune în segmentul lor.

Galaxy A54 5G

Samsung Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G garantează, de asemenea, până la patru generații de actualizări ale sistemului de operare și cinci ani de actualizări de securitate. Aceste caracteristici vă permit să aveți constant acces la cel mai recent software și la cele mai bune opțiuni de securitate, maximizând astfel ciclul de viață al smartphone-ului.

Iată și câteva specificații:

Model Galaxy A34 5G Galaxy A54 5G
Diagonală ecran 6,6 țoli 6,4 țoli
Tehnologie ecran Super AMOLED Super AMOLED
Rezoluție ecran 1080p 1080p
Rată de refresh maximă 120 Hz 120 Hz
Chipset Exynos 1380 MediaTek Dimensity 1080
Memorie 6 GB / 8 GB 6 GB / 8 GB
Stocare 128 GB / 256 GB 128 GB / 256 GB
Stocare suplimentară MicroSD (max. 1 TB) MicroSD (max. 1 TB)
Baterie 5.000 mAh 5.000 mAh
Dimensiuni 161,3 x 78,1 x 8,2 mm 158,2 x 76,7 x 8,2 mm
Greutate 199g 202g

 

Conexiuni sigure și securitate sporită, cu ajutorul Samsung Knox

Cu Samsung Knox, datele sunt păstrate în deplină siguranță datorită securității mobile oferite de aplicație. Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G oferă acces la dashboard-ul de securitate și confidențialitate ce facilitează vizualizarea și gestionarea modului în care aplicațiile stochează datele. Atunci când doriți să partajați în siguranță fișiere importante care conțin informații sensibile sau personale puteți folosi Private Share. Această opțiune permite partajarea fișierelor doar către destinatarii selectați în limite de timp bine definite, iar capturile de ecran sunt dezactivate.

Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G sunt compatibile cu ecosistemul Samsung Galaxy și oferă conectivitate perfectă între dispozitive. Utilizatorii pot obține 100 GB spațiu de stocare în cloud și pot face cu ușurință și în siguranță back up la fotografii pe OneDrive, utilizând pe o perioadă de probă de șase luni Microsoft 365 Basic, accesibilă pe Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G.

Disponibilitate

Galaxy A54 5G va fi disponibil în patru opțiuni de culoare, precum Awesome Lime, Awesome Graphite, Awesome Violet și Awesome White. Galaxy A34 5G va fi disponibil în patru opțiuni de culoare, precum Awesome Lime, Awesome Graphite, Awesome Violet și Awesome Silver. Atât Galaxy A54 5G, cât și Galaxy A34 5G vor fi disponibile începând din martie.

Tudor Dan

Când nu scriu articole pentru Zona IT, mă veți găsi (dez)asamblând PC-uri, completându-mi colecția de aeromodele sau jucând jocuri de calculator de care n-a auzit nimeni. Sunt de profesie inginer, am o carte publicată și multă răbdare în a explica pe înțelesul oricui cum să folosească tehnologia. Primul meu PC a fost un HC - da, sunt ATÂT de bătrân. La Zona scriu în special articole de opinie și analiză, recenzii, dar și știri care îmi captează atenția.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button