TelefoaneȘtiriTech&IT

Samsung va lansa în curând A54, un telefon de buget așteptat de mulți

Jumătate din telefoanele din lume sunt Samsung. Această afirmație este pe cât se poate de corectă, pe atât de simplu de înțeles. Practic, orice tip de client ai fi, oricâți bani ai avea să dai pe un telefon și orice funcții ți-ai dori, Samsung are ceva pentru tine. Iar majoritatea telefoanelor lor sunt bune și cinstite, iar în unele segmente sunt chiar best-buy.

Astea fiind zise, e simplu de înțeles de ce un eveniment în care Samsung va lansa un telefon din seria A (o serie considerată de buget) este ceva important. Și uite așa se face că pe data de 18 ianuarie, compania va face fix asta. Telefonul care este așteptat cu mare interes este numit A54 și reprezintă urmașul modelului A53, care s-a bucurat de un uriaș succes. Interesant este că acest eveniment este separat de Galaxy Unpacked 2023, evenimentul global în care se va lansa și S23.

Site-ul oficial din India al companiei are deja o pagină unde oamenii se pot înregistra pentru a primi un reminder atunci când conferința începe, dar ăsta nu este cel mai interesant lucru. Ce este important se află în josul paginii, acolo unde găsim câteva specificații ale noului model.

Iar cum ecranele cu o rată mare de refresh nu mai sunt o noutate de ceva vreme, nu m-a surprins să văd că noul telefon va avea un ecran de 6,6 inch la 120Hz. Mă bucur să văd că asta a devenit standard în industrie, poate nu îi mai văd p-ăia care zic „OcHiUl UmAn VeDe DoAr 30 FpS!” Pe lângă asta, mai știm și culorile în care A54 o să vină: Awesome Black, Awesome Blue, Awesome Chrome, Awesome Burgundy și Awesome Green. Încep să cred că Samsung vrea să transmită ceva despre acest telefon.

samsung a54

Lăsând la o parte faptul că numele culorilor este ciudat și copilăresc, procesorul cu care se aude că A54 va veni echipat este Exynos 1380, care încă nu este lansat. Mai mult, se pare că A54 va avea o baterie mare de 5.100mAh cu încărcare semi-rapidă la 25W și o cameră principală de 50MP. Rezistența la apă și praf IP67 este mai mult ca sigură iar telefonul va veni cu Android 13 și OneUI 5 din cutie.

Dar, ca la orice telefon de genul ăsta, totul ține de preț. Dacă este competitiv și reprezintă o alegere bună pentru cineva cu buget restrâns, atunci cu siguranță se va vinde singur… Dar cum vorbim despre Samsung, oricum se va vinde singur.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button