TECHRSS PaginaDeMedia

Au apărut prețurile pentru Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Buds 2

Fanii Samsung se pregătesc de următoarea ediție a evenimentului Galaxy Unpacked, despre care se spune că ar urma să aibă loc luna viitoare, pe 11 august. Pe partea de telefoane, nu putem spune că ne putem aștepta la prea multe dezvăluiri, cu excepția noilor frați Flip și Fold despre care am discutat și aici.

Așadar, pentru muți dintre noi ar rămâne de interes și alte produse inteligente, iar vara lui 2021 pare a fi momentul perfect pentru a afla mai multe despre iterațiile Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Buds 2. Înainte de prezentarea detaliillor oficiale din august, pe Internet și-au făcut apariția mai multe informații în legătură cu prețurile celor două device-uri.

Samsung Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic vin în diferite variante

Cele două iterații vor fi o adiție interesantă în catalogul Samsung, din moment ce vor fi primele modele care se desprind de platforma Tizen proprietară, sud-coreenii optând pentru soluția WearOS a celor de la Google, peste care se așterne o variantă personalizată a OneUI.

Potrivit MySmartPrices, Samsung Galaxy Watch 4 va fi disponibil în două dimensiuni: 40 mm, respectiv 44 mm. În materie de prețuri, varianta de 40 mm ar urma să se lanseze la un preț de aproximativ 350-370 de euro, în vreme ce modelul de 44 mm s-ar încadra în 380-400 de euro, cele două putând fi achiziționate în culorile Black, Silver, Green și Gold.

Pentru Galaxy Watch 4 Classic, vom avea parte de un model de 42 mm și unul de 46 de mm. Cel dintâi ar avea un preț de circa 470-500 de euro, iar pentru cel din urmă vorbim despre aproximativ 500-530 de euro. Acestea vin în culorile Black și Silver, dar se spune că am putea avea parte și de o variantă de 44 mm pe model Grey.

Samsung Galaxy Buds 2 se lasă așteptate în august

Aceiași băieți ne spun că Samsung Gaalxy Buds 2 vor veni în straie precum Black, White, Violet și Green. Se pare că prețul oficial s-ar încadra între 180 și 200 de euro, spre deosebire de informațiile mai vechi, acestea indicând un interval de149-169 de euro.

Ce specificații, Galaxy Buds 2 vor avea un charging dock de 500 mAh, în vreme ce fiecare cască va fi echipată cu câte un acumulator de 60 mAh. Căștile vor avea un sistem dual de microfoane pentru reducerea zgomotului de fundal, într-o construcție uniformă, cu o textură ceva mai glossy.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button