TECHTelefoane

Galaxy Unpacked, partea a doua – Samsung contraatacă… De săptămâna viitoare

Fanii Apple vor avea ocazia să participe la evenimentul virtual Unleashed săptămâna viitoare, dar asta nu înseamnă că pasionații de produse Samsung vor fi lăsați pe dinafară. Sud-coreenii revin cu partea a doua a Galaxy Unpacked, prezentarea care ne va aduce noi jucării cu ajutorul cărora „ne vom putea exprima”.

Sau cel puțin așa afirmă newsletter-ul oficial Samsung. Micul teaser oferă câteva indicii cu privire la ceea ce am putea vedea în cadrul sequel-ului pentru Galaxy Unpacked. Ar putea fi vorba despre noutăți introduse pentru serviciile Health și SmartThings, însă cu siguranță că mulți dintre voi își doresc să audă măcar în treacăt de Galaxy S21 FE, care, săracul, a tot fost dat de colo-colo.

Ei bine, slabe șanse. Samsung pare că are alte priorități, iar acestea includ extinderea unor servicii populare dar și promovarea intensă a liniei de smartphone-uri mid-range Galaxy, În plus, n-ar fi rău să vedem vreun refresh pentru One UI, în condițiile în care producătorul se gândește la niște schimbări substanțiale pentru OS-ul său.

Cea de-a doua parte a Galaxy Unpacked va avea loc săptămâna viitoare, pe 20 octombrie, fiind difuzat live pe canalul de YouTube al dezvoltatorului

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button