TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Este posibil ca lansarea lui Samsung Galaxy S21 FE să fi fost anulată

Cei care așteptau cu nerăbdare lansarea variantei mai accesibile din catalogul flagship-urilor Samsung s-au lovit de o veste cam greu de digerat. Noi informații apărute de curând ne indică o posibilă anulare a lansării lui Galaxy S21 FE, iar motivele acestei decizii par a fi destul de simple.

DDaily citează un reprezentant Samsung, care spune că producătorul sud-coreean a anulat subit un eveniment dedicat dezvăluirii lui Galaxy S21 FE și programat pentru mijlocul lunii octombrie. În plus, se lasă de înțeles faptul că Samsung a decis să revină asupra ideii lansării telefonului, iar acesta este un semn îngrijorător. Puse cap la cap, există șansa ca S21 FE să nu-și mai facă debutul.

Galaxy S21 FE ar putea rămâne permanent în urmă

Motivele acestei decizii se leagă indubitabil de criza de semiconductori și de prioritizarea altor modele de telefoane. Galaxy S21 FE urma să fie echipat cu procesorul Snapdragon 888, același chip regăsit și în circuitele fraților Flip 3 și Fold 3. Astfel, Samsung pare că „a sacrificat” lansarea unui telefon (RIP Galaxy Note) pentru a lăsa loc altui model în lumina reflectoarelor.

La momentul actual, Galaxy Z Flip 3 se bucură de un succes enorm, deci compania vrea să prioritizeze producția noilor generații de telefoane pliabile. Este important de reținut și că Samsung nu a confirmat oficial moartea lui Galaxy S21 FE. Este posibil ca varianta de buget a seriei să fie disponibilă doar în anumite regiuni sau ca lansarea acesteia să fie pusă pe locul al doilea, în vreme ce componentele cele mai importante sunt rezervate flagship-urilor pliabile și, cel mai probabil, noului S22.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button