Telefoane

Samsung Galaxy S9 pare că va fi lansat în ianuarie

Samsung este deocamdată preocupat cu noul model Galaxy Note 8, care a fost recent dezvăluit publicului larg, dar deja au început să își apară informații despre următoarea generație.

Galaxy S9, următorul telefon de talie flagship al companiei, pare că își va face apariția încă din luna ianuarie. Informația nu vine direct de la Samsung, ci este o concluzie luată de oameni din industrie după ce s-a observat că data la care vor începe să fie livrate ecranele pentru noul telefon este în noiembrie. În mod normal, livrarea ecranelor începe cu două luni înainte ca telefonul în sine să fie lansat. În cazul lui Galaxy S8, livrarea de ecrane a fost în ianuarie, iar telefonul a fost dezvăluit în martie, cu o lansare în luna aprilie.

Așa că noul Galaxy S9 ar trebui să fie prezentat în ianuarie, și lansat tot atunci, sau poate prin februarie. Și de ce ar fi atât de devreme în an? Pentru că Apple va lansa un model aniversar de iPhone, ce ar putea fi o amenințare destul de mare. împotriva căreia să nu ai nici un fel de produs nou pentru o bună bucată din an. Așa că Samsung ar putea încerca să se asigure că nu va da răgaz prea mult celor de la Apple. Cu puțin noroc, de această dată graba nu va strica treaba.

Dacă informația este adevărată vom afla pe parcursul următoarelor luni, fiindcă securitatea informațiilor din industrie este groaznică.

[GSM Arena]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button