Telefoane

Un Samsung Galaxy Note 8 mai ieftin ar putea fi pe drum

Săptămâna aceasta Samsung a dezvăluit Galaxy Note 8, un telefon high-end cu foarte multe funcții și foarte sofisticat, dar cu un mic impediment, în funcție de variantă poate costa și peste 1000 de euro.

Această problemă ar putea fi rezolvată în curând, deoarece a fost zărită în baza de date a TENAA (agenția de certificare a dispozitivelor electronice din China)o listare a unui Galaxy Note 8 ceva mai accesibil.

Varianta aceasta a telefonului ar dispune de doar 4GB de memorie RAM, în loc de cei 6GB ai ediției complete. Nu este o schimbare foarte mare, dar ar trebui să se simtă la preț, estimarea curentă fiind că acest telefon va costa cu între 80 și 100 de dolari mai puțin decât varianta normală.

Nu este o scădere masivă, având în vedere cât costă un Galaxy Note 8, dar pentru cei care visau cumva un telefon de acest fel și își puteau justifica doar 90% din costul său, probabil ar fi o soluție. Desigur, asta dacă acest model va fi lansat în afara Chinei. În ceea ce privește performanța, memoria mai puțină probabil va afecta capacitatea modelului de-a rula două aplicații simultan în modul split screen, o funcție destul de importantă a telefonului.

Mai multe detalii probabil vor ieși la iveală pe la IFA 2017, luna viitoare.

[CNET]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button